Kom igång med e-böcker - i tre enkla steg

Se filmen om dito

Se filmen om dito för att få en snabb överblick över hur e-böcker fungerar. Skapa sedan ett konto, köp en bok på dito.se och ladda ner dito-appen gratis. Logga in i appen, ladda ner boken och njut av din nya bok!

Svårare än så är det inte. Och nästa gång du vill köpa och läsa en bok blir det ännu enklare.

Läs mer om ditos olika delar:

Köp e-böcker

Du köper dina e-böcker direkt i appen eller på dito.se. När du hittat boken du söker tar köp och nedladdning mindre än en minut. Boken laddas ner direkt till din läsplatta och det är bara att börja läsa.

  1. Gå till dito.se eller öppna ditoshoppen i din Android-app.
  2. Hitta en bra bok. Klicka på ett omslag för att läsa mer.
  3. Köp och ladda hem. Slutför köpet med ditt lösenord.

Har du en iPhone eller iPad?

Då köper du dina böcker direkt på dito.se . När du sedan loggar in i appen samlas alla dina böcker automatiskt i samma bibliotek – som du alltid har med dig! Ladda ner dito-appen här

Dina böcker

Dina böcker sparas på din läsplatta i dito-appen. Här får du en bra överblick över vad du köpt och hur långt du kommit i varje bok. Du kan sortera dina böcker efter titel, författare eller senaste lästa. Du kan också se dina böcker i en listvy.

Lyssna på ljudböcker

Lyssna på dina ljudböcker i dito-appen och njut av att ha ett helt bibliotek i örat! Lyssna när och hur du vill, pausa, somna, hoppa fram och tillbaka mellan favoritstycken. Ljudböckerna köps som vanliga e-böcker direkt i appen eller på dito.se.

Har du en iPhone eller iPad

Vår ambition är att göra det så enkelt som möjligt att läsa e-böcker. För dig som har iPhone och iPad köper du dina böcker här på dito.se.

Så här kommer du igång i fyra snabba steg:

  1. Skapa ett kontodito.se.
  2. Hitta och köp de böcker du vill.
  3. Ladda ner dito-appen från App Store.
  4. Dina böcker laddas automatiskt ner till appen. Läs och njut!

E-ink

Om du har en läsplatta av typen e-ink så kan du köpa dina böcker på dito.se och sedan ladda över dem från din dator till plattan med medföljande sladd. Du laddar ner böckerna på Mina sidor.

Om din läsplatta har internet-uppkoppling kan du köpa och ladda ner böcker direkt på dito.se/eink.

Varför e-böcker

Med e-böcker har du alltid ett helt bibliotek med dig. Du behöver inte välja vilka böcker som får följa med på resan – alla får plats. För trots att du kanske tar med dig femton favoriter istället för två, så väger de inte mer än en pocketbok.

Med dito kan du när som helst köpa en bok utan att vänta på att få den levererad. Du kan läsa var och hur du vill: Hemma i lugn och ro, på stranden i direkt solljus, med stor eller liten text.